Fulgy, fiul Clejanilor, a recunoscut că a fost dependent de droguri: “Am consumat o perioadă îndelungată de timp”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, Fulgy a recunoscut că a fost dependent de droguri! Fiul Clejanilor a vorbit deschis despre una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale!

Fulgy a reapărut în lumina reflectoarelor, după ce preț de trei săptămâni s-a vehiculat că ar fi fost internat într-o clinică de reabilitare, din cauza comportamentului șocant pe care l-a prezentat, odată ce a fost prins sub influența substanțelor interzise de autorități, în timp ce se afla la volan.

Fiul Clejanilor a negat că ar fi fost internat în vreun centru de genul, susținând că a stat în intimitatea casei sale, acolo unde s-a deconectat total de tot ce înseamnă social media.

"În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni.”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy, fiul Clejanilor, a recunoscut că a fost dependent de droguri

Tot pentru Xtra Night Show, fiul Clejanilor a recunoscut că a fost dependent de droguri în urmă cu un an, catalogând perioada aceea drept una dintre cele mai grele momente ale vieții sale. Fulgy a mărtuisit că s-a confruntat cu un sevraj puternic, însă datorită familiei sale a putut depăși momentul.

”Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori cum te ridic, e important cum te ridici. Este vorba despre aproximativ acum un an atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise acum o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut.”, a mai spus Fulgy.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest