Fulgy vrea pace cu Alex Velea, dar nu renunță la acuzațiile pe care i le-a adus: “Le susțin în continuare, dar îmi cer scuze”/ VIDEO

 

După ce preț de trei săptămâni a dispărut total din lumina reflectoarelor, Fulgy a revenit și își dorește să îngroape securea războiului pe care l-a pornit împotriva lui Alex Velea și familiei sale, prin acuzațiile și comentariile dure pe care le-a adus la adresa lor. Chiar și așa, fiul Clejanilor a mărturisit că asta nu înseamnă că va retrage vreun cuvânt din afirmațiile pe care le-a făcut despre aceștia.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, Fulgy a negat cu vehemență zvonurile potrivit cărora ar fi fost internat într-o clinică de reabilitare. Fiul Clejanilor susține că ar fi stat în intimitatea casei sale timp de trei săptămâni, perioadă în care s-a deconectat total de tot ce înseamnă social media.

”În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am port să vorbesc cu el. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu subtanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori. E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât am putut să răspund. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (...)”, a spus fiul Clejanilor.

Cât despre războiul declarat lui Alex Velea, Fulgy a mărturisit că își regretă comportamentul și chiar le-a cerut scuze atât artistului, cât și Antoniei pentru toate lucrurile dure pe care le-a spus despre ei.

”Alex Velea, îmi cer scuze față de tine, față de familia ta, față de familia Antoniei, față de ea și de copiii lui frumoși care nu au nicio vină, dar așa s-a întâmplat, în viață mai ai scăpări, suișuri și coborâșuri. Vreau să-mi cer scuze public tuturor fanilor mei, fanilor părinților mei pentru că ne iubește o țară întreagă”, a completat fiul Clejanilor.

Chiar și așa, fiul Clejanilor a ținut să precizeze că asta nu înseamnă că recunoaște că lucrurile pe care le-a dezvăluit despre artist, în seara în care a fost prins de poliție sub influența drogurilor, nu sunt adevărate.

”Am avut afirmații către Alex Velea și mi se susțin în continuare pentru că în seara în care mi s-a luat permisul am venit de la studioul lui unde s-au confirmat substanțe interzise, restul scandalul a pornit din cauza presei pentru că a scos o piesă și presa a zis că pentru mine a fost. Alex Velea a recunoscut că nu pentru mine era. Eu fiind sub influența alcoolului și separat de certurile pe care le mai aveam am vorbit prost și am aruncat în stânga și dreapta cu vorbe, dar de la vorbe la fapte e cale lungă...”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest