Gabi Bădălău a explicat de ce a refuzat să semneze actele de divorț: „Mă punea la zid și eu să accept!”

 

La ultimul termen al celui mai lung proces de divorț din showbiz-ul românesc lui Gabi Bădălău i-au fost puse în față actele de divorț. Omul de afaceri a amânat decizia și a explicat pentru Xtra Night Show de ce a luat această decizie.

 

Procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a depășit trei ani, putând fi considerat unul dintre cele mai lungi din showbiz-ul autohton. La ultimul termen, avocații Claudiei Pătrășcanu i-au pus în față omului de afaceri actele de divorț, însă acesta a cerut un nou termen pentru a le putea studia și apoi semna.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Gabi Bădălău a explicat de ce nu a semnat actele de divorț, deși își dorește ca procesul să se încheie cât mai repede, sătul fiind să facă potecă spre sala de judecată de trei ani încoace. „Între noi nu mai există nici iubire nici respect. (...) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus ”hai, vrei să divorțezi?”, dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept”, a explicat Gabi Bădălău.

 

Soția sa, Claudia Pătrășcanu, are o altă variantă. Ea spune că procesul de divorț se tergiversează întrucât familia lui Bădălău se teme ca acesta să nu-și oficializeze relația cu Bianca Drăgușanu. „Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă ”Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?” și a spus că nu. Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest