Gabi Bădălău joacă la două capete? Ce i-a spus Claudiei Pătrășcanu, deși pretinde că este îndrăgostit de Bianca Drăgușanu/ VIDEO

 

În fața tribunalului, acolo unde a avut loc o nouă înfățișare în fața instanței în procesul de divorț cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de mărurisiri inedite despre ce anume i-ar fi zis tatăl copiilor ei în privat. Deși îi declară dragostea Biancăi Drăgușanu, afaceristul încearcă să se împace cu artista? Detalii exclusive!

Triunghiul amoros format de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu devine din ce în ce mai complicat pe zi ce trece! Dacă în urmă cu doar câteva zile, blondina și afaceristul au fost surprinși în timp ce se aflau într-un local de fițe din Capitală, acolo unde s-au purtat ca doi adolescenți îndrăgostiți, pe la spatele fostei asistente TV, se pare că Gabi Bădălău îi spunea cuvinte de apreciere mamei copiilor lui.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, că încă soțul ei i-a spus că este o mamă bună și că a fost o soție minunată, regretând faptul că a chinuit-o atât de mult de-a lungul celor doi ani de când încearcă să semneze actele de divorț.

”M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că în ciuda cuvintelor frumoase pe care le-a primit din partea lui Gabi Bădălău, tot nu și-ar lăsa copiii să mearga în vacanța doar cu afaceristul, mărturisind că nu are încredere în el.

”La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest