Gabi Bădălău, pus la zid de fosta amantă! S-a aliat cu Claudia Pătrășcanu împotriva afaceristului: „Ți-au luat prafurile mintea”/ VIDEO

 

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău s-a aliat cu Claudia Pătrășcanu în războiul declarat afaceristului! În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos a citit conversația halucinantă pe care femeia cu care afaceristul a înșelat-o pe mama copiilor a purtat-o cu acesta!

În scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu a apărut o a treia persoană! Este vorba de nimeni alta decât de femeia cu care afaceristul și-a înșelat soția! Potrivit spuselor artistei, s-a apropiat de fosta amantă a tatălui copiilor ei pentru a obține cât mai multe dovezi la dosarul pe care l-a pregătit împotriva acestuia, pentru a putea obține custodia exclusivă a celor doi copii. Custodie pentru care se duelează în tribunal cu Bădălău de mai bine de un an și jumătate.

Mai mult de atât, se pare că între cele două femei s-a legat o relație de prietenie, fosta amantă a lui Gabi Bădălău mărturisind că o apreciază enorm pe Claudia Pătrășcanu ca mamă și ca femeie.

Gabi Bădălău, pus la zid de fosta amantă!

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos a citit un mesaj pe care fosta amantă a lui Gabi Bădălău i l-a scris afaceristul. Textul a fost format din multe cuvinte dure și amenințătoare la adresa acestuia și mai mult decât atât, aceasta a făcut referire de mai multe ori la faptul că încă soțul Claudiei Pătrășcanu ar fi un consumator înrăit de substanțe interzise.

„Ești distrus, micuțule. Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit. Temai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la tv, că tot vorbești de mame. O să mă mai cete umpic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine...râsule. Mi-ar fi amre rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-ar fi spus fosta amantă lui Gabi Bădălău, după ce și-ar fi cerut scuze de la Claudia Pătrășcanu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest