Gabriela Cristoiu, bătută și sechestrată de noul iubit: „M-a terorizat. M-a închis în casă și mi-a pus mâncarea la ușă”/ VIDEO

 

Gabriela Cristoiu a fost bătută și sechestrată de noul iubit! Vedeta a fost terorizată de bărbat, după ce acesta a acuzat-o că l-ar fi înșelat. Chiar dacă a trecut prin momente dramatice, bruneta nu vrea să ia nicio măsură împotriva agresorului.

După ce reporterii „Xtra Night Show” au încercat să dea de Gabriela Cristoiu zile la rând, aceasta nu a fost de găsit, iar acum bruneta a dezvăluit că a fost sechestrată și maltratată de noul iubit, după ce acesta ar fi crezut că i-ar fi fost infidelă.

Bruneta a recunoscut ca este într-o relație cu un afacerist de origine turcă, mult mai în vârstă decât ea, de mai bine de un an de zile. Deși nu a vrut să îi dezvăluie identitatea, Gabriela Cristoiu a mărturisit că gelozia l-ar fi făcut să acționeze altfel.

Pe lângă episoadele brutale, turcul ar fi ținut-o pe Gabriela închisă în apartamentul său timp de trei zile, fără telefon mobil, având la dispoziție doar apă și mâncare. Și chiar dacă a trecut prin momente dramatice, bruneta nu vrea să depună plângere la Poliție.

„Când am ieșit din casă, am apăsat butonul de la lift. Din lift a ieșit un domn, noul meu iubit. El a venit și m-a bătut în fața liftului, a crezut că eu aveam vreo relație cu Horațiu. Mi-a dat o palmă. El este de origine turca. M-a terorizat psihic, timp de trei zile. M-a închis în casă, mi-a pus mâncare la ușă. M-a închis în casă cu cheia. Două zile am stat închisă în casă. Eu puteam să fac ceva, să țip, să bat în pereți, dar am ales să nu fac asta, să nu am probleme. Musulmanii sunt foarte geloși. El este un om periculos. Am evadat spunând că merg la magazin să iau să fac de mâncare”, a mărturisit Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest