În ce relații a rămas Florin Salam cu impresarul lui, după ce acesta a fugit de acasă cu sora lui/ VIDEO

 

După ce sora lui Florin Salam și-a părăsit familia și a fugit de acasă cu nimeni altul decât impresarul manelistului, toată lumea a vrut să știe care este poziția artistului în ceea ce îi privește pe cei doi.

Prin intermediul unei intervenții telefonice, în direct la “Xtra Night Show”, cel poreclit Grasu a vorbit cu lux de amănunte despre situația pe care a creat-o după ce a plecat de acasă alături de sora lui Florin Salam.

Impresarul a infirmat zvonurile conform cărora ar fi avut loc o răpire la mijloc și a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Maria, lângă care vrea să își întemeieze și o familie.

Am hotărât să ne trăim viața împreună. Rămânem părinții copiilor noștri indiferent de conjunctură. Rog toate persoanele din jurul nostru să stea rezervați, să-și vadă de treaba lor. Suntem ok, am dat declarații la organele de stat. Nu a răpit nimeni pe nimeni, suntem ok”, a declarat impresarul lui Florin Salam, zis Grasu, pentru Xtra Night Show.

În ce relații a rămas Florin Salam cu impresarul lui

Cât despre în ce relații a rămas cu Florin Salam, impresarul a mărturisit că după ce a fugit de acasă cu sora lui a mai vorbit cu manelistul, însă nu despre situația controversată în care se află la momentul actual, ci despre alte subiecte.

„Dacă el o să considere că mai pot fi de folos ... nu știu ce să zic. Am mai vorbit cu el despre alte lucruri”, a explicat bărbatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest