Irina Stroia de la “Insula Iubirii” s-a vindecat de cancer, după ce a renunțat definitiv la produsele animale: “Nu am luat niciun tratament”/ VIDEO

 

La vârsta de doar 25 de ani, Irina Stroia a fost diagnosticată cu cancer de două ori, veste care a picat ca un trăsnet atât pentru ea, cât și pentru familia ei. Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, fosta ispită de la “Insula Iubirii” a mărturisit că a reușit să învingă boala pentru a doua oară consecutiv, însă a avut de trecut peste foarte multe obstacole ca lucrul ăsta să fie posibil.

Începutului anului 2020 a reprezentat pentru Irina Stroia un punct de cotitură al vieții sale, fiind diagnosticată pentru prima dată cu cancer. S-a luptat cu boala cruntă până în toamna anului 2020, când anunța că s-a vindecat și este pregătită să se bucure din plin de viață.

Bucuria nu a durat mult, iar asta pentru că la doar câteva luni distanță, cancerul a recidivat. Irina Stroia a mărturisit că a urmat o perioadă în care a mers la mai mulți medici, iar unul dintre ei nu i-a dat nicio șansă dacă nu va începe tratamentul cu chimioterapie.

Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie (...) Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsi e ok”, a spus Irina Stroia.

Nu mai mănâncă deloc carne

O decizie importantă pe care a luat-o și care i-a schimbat total viața, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, a fost să renunțe definitiv la carne. Sfatul a fost dat chiar de Andi Constantin.

”Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală. Acum s-a micșorat la jumătate (n.r rana din interior). Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă”, a mai spus ea la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest