Irina Stroia, ispita de la „Insula iubirii”, mărturii devastatoare, după ce a aflat că i-a recidivat cancerul: „E un șoc psihic”/ VIDEO

 

Irina Stroia, ispita de la „insula Iubirii” a fost invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a vorbit cu lacrimi în ochi despre perioada dificlă prin care trece. După ce a aflat că i-a recidivat cancerul, de care scăpase anul trecut, a încercat să nu deznădăjduiască, deși a recunoscut că are momente în care simte că nu mai face față stresului.

Irina Stroia a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare, în urmă cu un an. În momentul în care a aflat că suferă de cancer, fosta ispită de la „Insula iubirii” și-a păstrat atitudinea pozitivă, sperând că toate lucrurile vor intra, din nou, pe făgaș normal.

''Am fost diagnosticată anul trecut, am luat un tratament șase luni, în august mi-a spus că a intrat în remisie. Am oprit tratamentul și am lăsat organismul meu să lupte.'', a spus Irina Stroia.

Blondina s-a vindecat, însă în urmă cu doar câteva zile a primit o veste cruntă: cancerul a recidivat! Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, vedeta le-a transmis tuturor celor care au urmărit-o să meargă la timp la doctor și să aibă grijă de starea lor de sănătate. Și chiar dacă acum nu se află deloc în cea mai roz perioadă a vieții sale, Irina Stroia a mărturisit că nu va înceta să fie puternică și este convinsă că va trece și peste asta.

"Acum două săptămâni am făcut un set de analize și am văzut că s-a mărit la loc. 'Este șocul psihic. Îmi apar tot felul de întrebări în cap. Este și o perioadă foarte stresantă pentru mine. Am tot amânat. Prima dată când am descoperit boala, medicii mi-au spus că este normal să revină atât de repede, pentru că celulele se multiplică foarte repede. Puteam să operez atunci, dar am zis să luăm calea cea mai ușoară cu tratament. Dacă, ferească Dumnezeu, nu se va putea așa, vom apela la operație. Momentan vreau să lupt eu pe picioare. Sunt tânără, nu vreau să ajung să mă operez la 25 de ani'', a mai spus Irina Stroia la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest