Jador, declarații cu ochii în lacrimi despre marea dragoste! De ce nu vrea să se împace cu fosta iubită: “Sunt mai singur decât crede lumea”/ VIDEO

 

Deși este îndrăgostit până peste cap de fosta iubită, Jador nu își dorește să se reîmpace cu ea! Artistul a oferit un interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, unde a recunoscut că încă o iubește pe Georgiana, dar chiar și așa, nu există cale de împăcare cu aceasta, deși durerea sufletească îl devastează.

Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton, însă inima lui îi aparține în totalitate fostei iubite. Artistul a mărturisit că trece prin cea mai proastă perioadă a vieții sale amoroase, dat fiind că a fost nevoit să se despartă de cea pe care o vedea alături pentru totdeauna, din cauza neînțelegerilor și geloziilor care existau în relația lor.

Jador a recunoscut că ultima piesă lansată “Aseară dansai singură” este dedicată exclusiv fostei iubite și mai mult decât atât, a ținut să precizeze că toate piesele de dragoste pe care le va interpreta vor fi despre cea care i-a frânt inima.

Cu lacrimi în ochi, artistul a spus că speră că va trece peste perioada asta grea și speră că o va întâlni pe cea care îl va putea face fericit cu adevărat.

“Sufar după fosta. Am scos o piesă care se numește “Aseară danseai singură” și care este pentru ea. Sunt singur în București, nu am pe nimeni. Sunt mai singur decât crede lumea. Pe partea sentimentală stau foarte prost. O să trec peste perioada asta foarte greu. Nu aș vrea să mă reîmpăc cu ea, o iubesc foarte tare, dar atunci când ajung acasă am nevoie să mă ia cineva în brațe, nu să fie scandal. Tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea. Când o să vină o fată care o să mă facă fericit, o să fac muzică de dragoste de fericire.”, a spus Jador în cadrul interviului exclusiv pentru “Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest