La ce reacții adverse este predispusă Brigitte Pastramă după vaccinarea anti-COVID: „Îmi iau trei zile libere”/ VIDEO

 

Brigitte Pastramă se numără printre persoanele publice care se află pe lista de așteptare pentru vaccinul anti-COVID. Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, vedeta a dezvăluit că zilele viitoare își va face vaccinul și că deja știe care sunt reacțiile adverse la care trebuie să se aștepte.

Din cauza problemelor de sănătate care au fost declanșate de operațiile estetice nereușite, Brigitte Pastramă este predispusă la apariția unor complicații, după orice tip de intervenție ar suferi.

Astfel că după ce s-a documentat și a aflat că una dintre reacțiile adverse pe care vaccinarea anti-COVID ar putea-o avea constă în producerea cheagurilor de sânge la nivelul inferior al circulației, Brigitte Pastramă a dezvăluit că deja și-a luat toate măsurile de siguranță în acest caz, dat fiind că în trecut a suferit o embolie pulmonară care i-ar putea agrava starea de sănătate.

„O să îmi iau trei zile libere. Pentru că am avut probleme cu embolia pulmonară și dacă îmi fac o extracție de măsea sau orice tratament, îmi injectez clexane în picior. Sunt specialistă deja. În momentul în care facem vaccinul, trei zile o să ne injectăm cu clexane pentru că am auzit că s-ar putea să am o reacție adversă.

Au fost cazuri în care au avut multe reacții adverse. Una dintre reacțiile adverse constă în producerea cheagurilor la nivelul inferior al circulației. Dacă eu sunt predispusă la așa ceva, este mai bine să mă protejez.”, a spus Brigitte Pastramă la „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest