Mai are sentimente Iulia Sălăgean pentru Alex Bodi sau nu: “Doar dacă ești foarte puternică”/ VIDEO

 

După ce a aruncat săgeți în stânga și în dreapta, oferind detalii de-a dreptul șocante despre controversele care i-au avut ca protagoniști pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, Iulia Sălăgean a spus și dacă mai are sentimente pentru tatăl fiicei sale sau nu.

Iulia Sălăgean a uluit pe toată lumea prin dezvăluirile incredibile pe care le-a făcut despre Bianca Drăgușanu! Mama fiicei lui Alex Bodi a mărturisit că a ajuns la concluzia că fosta soție a afaceristului s-a apropiat de ea doar din dorința de a se răzbuna pe milionar.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean.

Mai are sentimente Iulia Sălăgean pentru Alex Bodi sau nu

Totodată, în cadrul interviului exclusiv pentru XNS, Iulia Sălăgean a vorbit și despre sentimentele pe care i le poartă lui Alex Bodi. Blondina a recunoscut că din dragoste pentru afacerist l-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, atunci când cei doi ajunseseră la cuțite.

Cât despre ce simte la momentul actual pentru tatăl fiicei sale, Iulia Sălăgean susține că nu știe ce simte deocamdată, dată fiind scandalul de proporții în care s-a trezit din cauza lui și al Biancăi Drăgușanu.

„O singură dată i-am împăcat. Faci așa ceva ori dacă ești foarte puternică, ori dacă încă mai iubești. Atunci încă îl mai iubeam, acum nu mai știu”, a spus Iulia, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest