Marcel Pavel, mărturie la Xtra Night Show: „Am trecut prin momente cumplite. Am sufletul terminat!”

 

Artistul a dezvăluit că nu a reușit să treacă peste moartea mamei sale, chiar dacă au trecut șase săptămâni de la tristul eveniment.

 

Marcel Pavel încă plânge, după șase săptămâni, plecarea mamei sale dintre cei vii. Artistul a recunoscut la Xtra Night Show că a avut o relație specială cu femeia care i-a dat viață și din acest motiv s-a arătat profund afectat de moartea acesteia. De altfel, Marcel Pavel a avut un întreg an extremde dificil, mai ales că și el a ajuns pe patul de spital, infectat fiind cu Covid 19. Totuși, artistul a căutat să ascundă toate problemele din 2021 și să continue evenimentele artistice.

 

La Xtra Night Show, Marcel Pavel a spus: A fost o perioadă foarte urâtă pentru mine. Am trecut prin momente cumplite anul acesta, și anul trecut, dar anul acesta a fost groaznic. Încerc să-mi revin și sper să reușesc să trec cu bine. Am sufletul terminat și mintea puțin ...”

 

La începutul lui august, când mama sa a murit la 81 de ani, Marcel Pavel a postat un mesaj sfâșietor: “Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio...sau la revedere scumpă mamă!”

 

La emisiunea moderată de Capatos, artistul a mărturisit că s-a lăsat de sală, dar face eforturi să continue un stil de viață sănătos, preferând acum plimbările prin Herăstrău: M-am lăsat de sală. Fac 5 km zilnic, după ora 19 sunt în parc tot timpul. (...) La mine e o problemă dacă nu am grijă”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest