Menajera lui Alex Bodi, mărturii mincinoase împotriva Biancăi Drăgușanu, după ce ar fi fost manipulată de afacerist? „Frica l-a făcut să recurgă la asta”

 

Bianca Drăgușanu susține că menajera lui Alex Bodi a mințit cu nonșalanță, în cadrul interviului exclusiv oferit pentru Antena Stars, în ceea ce privește faptul că nu ar fi fost prezentă la bătăile pe care blondina le-ar fi încasat din partea fostului soț! Vedeta este de părere că angajata a fost manipulată de afacerist pentru a-i face rău, însă dovezile pe care le are, demonstrează nu doar că menajera ar fi fost martoră, ci și că i-ar fi prezentat părerea de rău Drăgușancăi, după ce a fost agresată de Bodi!

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se fi terminat! După ce blondina a scos la lumină imaginile cu fața tumefiată din cauza bătăilor încasate din partea afaceristului, din relația toxică a celor doi au început să iasă la iveală din ce în ce mai multe detalii șocante.

Detalii care, potrivit spuselor Biancăi Drăgușanu, ar putea fi confirmate de menajera lui Bodi care a fost martoră la toate episoadele de agresiune. Doar că angajata a mărturisit că nu a fost niciodată prezentă la vreo scenă de violență între cei doi.

Enervată din cale-afară de declarațiile făcute de menajeră, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că are dovezi prin care poate demonstra că angajata afaceristului a fost martoră și că a și compătimit-o pentru starea în care a adus-o Bodi. Mai mult de atât, blondina a mărturisit că motivul pentru care angajata lui Bodi minte este din cauza faptului că a fost manipulată de afacerist pentru a-i face rău. 

„Eu intuiam că ea are de gând să mintă fiind menajera lui. (...) Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Cea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea efectiv de milă. La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune. (...) În cas amea am și eu câteva obiective de înregistrare în care doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

„A spus așa ”Nu-mi vine să cred, mamă, cât te-a nenorocit. Eu era să mor când te-am văzut în halul ăla”. Dacă cumva își aduce aminte ar fi bine, pentru că în fața judecătorilor nu va putea minți”, a mai spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest