Mesajele dintre Laurette și agresor! De ce ar fi bătut-o, de fapt, bărbatul pe mulatră/ VIDEO

 

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos a citit primele declarații ale bărbatului care a bătut-o pe Laurette în camera de hotel, în care a explicat de la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre cei doi. Mai mult de atât, agresorul a scos la iveală și mesajele pe care le-a purtat cu mulatra înainte de întâlnire.

Marian Tătic, bărbatul care a agresat-o pe Laurette în camera de hotel, lăsând-o pe mulatră cu multe traume fizice și psihice, susține că este nevinovat și este în stare să facă tot ce îi stă în putință pentru a demonstra acest lucru.

Potrivit spuselor lui, înainte să se întâlnească cu Laurette, cei doi au purtat o discuție prin mesaje, în care mulatra i-ar fi cerut să îi cumpere o lenjerie intimă de la un magazin cu produse de acest fel, pentru noaptea fierbinte pe care urmau să o petreacă împreună.

Mai mult decât atât, Marian Tătic susține că a întreținut relații sexuale cu Laurette chiar în camera de hotel pe care aceasta ar fi rezervat-o, în scopul întâlnirii „romantice” contracost.

Cât despre motivul pentru care lucrurile au devenit violente între ei, agresorul a mărturisit că Laurette l-ar fi tâlhărit de 7.5000 de euro, bani pe care nu i-a mai putut recupera de la aceasta, însușinduși-i pentru serviciile sexuale oferite

„Păi cum să-i dau 7.500 de euro pentru 30 de minute? A știut că vine să facă cu mine, din cauza asta a luat și camera de hotel. Hotelul e vai mama lui. Eu am vrut să o duc la un hotel OK, dar ea nu a vrut, m-a chemat acolo. Pentru ce a închiriat cameră și m-a chemat acolo? Nu pentru asta? Am poză, cu conversația, cu tot. Scandalul a pornit că a vrut să ia toți banii. Eu nu puteam să-i dau pe toți. Dacă zicea că vrea 100, 200… Dar nu 7.500 sau 5.000. Asta am declarat și la poliție și îmi susțin afirmațiile”, a precizat Marian Tătic.

De pe cealaltă parte, Laurette susține cu totul și cu totul altceva. Mulatra a marturisit ca se afla cu bărbatul în tatonări pentru a deveni un cuplu, după ce au discutat o bună perioadă de timp prin mesaje și la telefon, iar odată ce s-au separat de restul lumii și au intrat în camera de hotel, acesta și-a schimbat total atitudinea față de ea.

"Nu am știut că este un om violent. M-a contactat din luna ianuarie. Eram în tatonări cu el. el mi-a trimis o sumedenie de mesaje, mă suna aproape zilnic. Îi răspundeam ocazional. Mi-a câștigat încrederea. Mi-am dorit să am o relație cu el. Imediat ce m-a despărțit de fostul iubit, mi-am dorit să îi dau o șansă. Nu era un barbat nici urât, nici frumos. S-a purtat frumos cu mine. am vrut să încep o relație cu el, Nu am știut că este agresiv. Comportamentul lui s-a schimbat radical în momentul în care nu am mai fost într-un loc public cu el.", a spus Laurette pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest