Cu ce răni s-a ales Laurette, după ce a fost bătută cu bestialitate. A izbucnit în lacrimi: „Și-a pus toată greutatea pe mine”/ VIDEO

 

Laurette a fost la un pas de moarte, după ce bărbatul cu care s-a întâlnit în cursul zilei de 9 martie a bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel. În direct pentru „Xtra Night Show”, vedeta a oferit amănunte șocante despre agresiunea la care a fost supusă!

Laurette a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva zile! Vedeta a fost victima violenței exercitate de un bărbat pe care îl cunoștea de jumătate de an și cu care s-a mai întâlnit ocazional în oraș.

De data aceasta, după întâlnire, cei doi au decis să meargă la hotel, decizie care s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie pentru Laurette. Mulatra a dezvăluit cum s-au derulat evenimentele în seara în care a fost bătută de agresor.

Potrivit spuselor sale, pentru că nu a fost de acord cu o cerință de-a bărbatului, acesta a devenit violent și a început să o lovească. În încercarea de a deschide ușa, vedeta a fost mușcată, iar gura agresorului s-a umplut de sânge. Scenele brutale ar fi continuat dacă administratorul hotelului nu ar fi intervenit la timp și nu ar fi chemat autoritățile.

„Am avut amețeli foarte mari la cap, și picioarele mă dureau foarte rău. Am genunchiul stâng luxat și răni la ambele picioare. M-a târât pe covor și mai provin de la lupta mea cu el, el fiind cu toată greutatea peste mine. Mă chinuiam să ajung să deschid ușa. Urmele de sânge sunt din cauză c el m-a mușcat de mână în timp ce mă târam să deschid ușa. Avea la gură numai sânge, era plin de sânge”, a mai povestit Laurette.

Pe lângă drama prin care a trecut, Laurette a povestit că acum se mai confruntă cu o problemă: ura din partea oamenilor care sunt de acord cu acțiunile agresive ale bărbatului.

„Sunt stupefiată de mesajele pe care le primesc în mediul online. Dacă mă omora acolo, tot atâta ură primeam. I se putea întâmpla oricui. S-a întâmplat să fiu eu, să cad eu în capcana asta”, a mai adăugat mulatra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest