Laurette, declarații cutremurătoare despre noaptea în care a fost bătută cu bestialitate, în camera de hotel: „Îmi cer iertare, mamă!”

 

În direct, la „Xtra Night Show”, Laurette a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre noaptea în care a fost bătută cu bestialitate, în camera de hotel. Vedeta i-a cerut iertare mamei sale, care a trăit un șoc emoțional după ce a aflat că fiica ei a fost la un pas de moarte!

Laurette a povestit cu lux de amănunte despre ce s-a petrecut, de fapt, în spatele ușilor camerei de hotel. Potrivit spuselor brunetei, pe data de 9 martie s-a întâlnit cu un bărbat într-un centru comercial, cu care a avut parte de o conversație plăcută, așa cum se mai întâmplase de câteva ori înainte, în decursul a celor șase luni de când au început sa vorbească.

Laurette a mărturisit că nu i-a trecut niciodată prin minte că bărbatul ar putea fi agresiv și violent, dat fiind că întotdeauna s-a purtat ca un adevărat gentleman la fiecare întâlnire pe care au avut-o.

Ba mai mult, mulatra a aflat ulterior că bărbatul nu s-ar fi prezentat cu numele real și i-a spus că este tatăl a două fetițe minore, aspect care s-a dovedit a fi neadevărat, devenind victima sigură a unui recidivist.

„Am greșit, am căzut în capcana acestui agresor. Nici o femeie nu ar trebui să fie agresată în așa fel, indiferent de motivul pentru care m-am dus eu acolo. El s-a dezlănțuit în momentul în care mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord. Și-a pierdut cumpătul, și de aoclo tot scandalul”, a spus Laurette, la Antena Stars.

În timp ce povestea drama prin care a trecut, Laurette a izbucnit în lacrimi, cerându-i iertare mamei sale care a avut parte de un impact emoțional, în momentul în care a aflat că fiica ei a fost maltratată și aproape desfigurată într-o cameră de hotel.

„Îmi pare rău față de familia mea, și îi transmit mamei, pe această cale, să mă ierte, știu că am greșit. Nici o femeie nu ar trebui să pățească și să treacă prin ce am trecut eu. M-a zbătut cu toate forțele mele să ies din camera aia, dar nu m-a lăsat”, a spus, printre lacrimi, Laurette, în direct la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest