Motivul pentru care Gabriela Cristea își face podcast: “Sunt mai slobozi la gură”/ VIDEO

 

Din ce în ce mai mulți oameni de televiziune se mută în mediul online unde își fac propriile emisiuni și cheamă invitați care mai de care mai interesanți pentru a dezbate felurite subiecte. Printre ei se numără și Gabriela Cristea care a anunțat la “Xtra Night Show” că își va face podcast și ce anume stă la baza deciziei sale.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi. Iar pentru că preț de câțiva ani a stat departe de lumina reflectoarelor, focusându-și toată atenția pe creșterea și educația celor două micuțe pe care le are cu Tavi Clonda, odată ce a revenit toate privirile au fost îndreptați asupra ei.

Invitată în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” de la Antena Stars, Gabriela Cristea a mărturisit că deși se bucură de revenirea in televiziune, conceptul emisiunii pe care o prezintă, “Mireasa, Urzeala Soacrelor” nu îi permite să interacționeze cu vedetele din showbiz cu care să aibă discuții de interes public, astfel că se va muta în mediul online pentru a face acest lucru.

“Mi-am facut singură un decor acasă. Am niște probleme tehnice pe care trebuie să le rezolv. Fac podcast pentru că la mine in emisiune nu sunt persoane publice. Și atunci nu am cum să discut despre toate lucrurile pe care vreau să le abordez cu cine vreau eu.

Și ca limbaj sunt mai slobozi la gură. În online nu există CNA. La un moment dat se mai dezleagă limba, că la televiziune nu poți să bei nici măcar un pahar de șpriț. În mediul online lucrurile sunt mai așezate. Totul e comercial”, a fost explicația Gabrielei Cristea în legătură cu podcastul pe care îl va avea în curând pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest