Cum a reacționat, de fapt, Tavi Clonda, la întoarcerea Gabrielei Cristea în televiziune: „O perioadă dificilă”/ VIDEO

 

Gabriela Cristea s-a întors în televiziune, iar acum este moderatoarea emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor” de la Antena Stars, lucru care l-a dat puțin peste cap pe Tavi Clonda, care a dezvăluit cum anume a primit vestea că partenera sa de viață îl va lăsa singur cu cele două fetițe.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au două fetițe minunate și în ciuda faptului că ambii sunt persoane publice, niciodată nu au fost implicați în scandaluri care să le păteze imaginea în vreun fel, astfel câștigând și mai mult admirația celor din jur.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Gabriela Cristea și-a pus în plan să revină în televiziune și să facă ce îi place, iar acum că dorința i s-a îndeplinit, se bucură din plin de noul proiect „Mireasa, Urzeala soacrelor” în care este extrem de implicată.

Cât despre cum a reacționat Tavi Clonda, artistul a recunoscut că s-a speriat puțin atunci când a conștientizat că soția lui va lipsi de acasă exact intervalul orar de 18:00-22:00, fiind perioada cea mai dificilă prin care trec cu fetele, dar chiar și așa, o susține necondiționat pe Gabriela Cristea.

''Vestea noului proiect al Gabrielei l-am primit cu brațele deschise, pentru că ea a așteptat să primească job. Nu asta este problema, ci ora, pe care, inițial, nu am băgat-o în seamă. Ne-am dat seama că lipsește de la 18.00 la 22.00, adică perioada cea mai dificilă din zi cu fetele. Am zis ok. Cine o să stea cu ele? …. Eu. Sunt dădacă în fiecare seară, dar mă înțeleg bine cu ele'', a spus Tavi Clonda, amuzându-se, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest