Cu ce probleme se confruntă fiica cea mică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda: „Vrem să sunăm un psiholog pentru bebeluși”

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru bebeluși, după ce au identificat câteva probleme ciudate cu care se confruntă fiica lor cea mică, Iris! Despre ce este vorba?

În cadrul reality-show-ului „Fetele lu’ Tavi”, Gabriela Cristea a dezvăluit că fiica sa, Iris, are un comportament ciudat pe timpul nopții. Potrivit spuselor sale, ceea ce la început era ușor amuzant, acum s-a transformat în adevărate motive de îngrijorare, atât pentru ea, cât și pentru soțul ei Tavi Clonda.

Tavi Clonda a mărturisit că mezina familiei are un obicei de a se dezbrăca de haine pe timpul nopții. Și chiar dacă mai mulți medici pe care i-a contactat i-au spus că este doar o etapă, lucrurile au devenit extrem de serioase, atunci când nu a sesizat nicio schimbare în comportamentul ciudat al lui Iris.

”De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul”, a spus Tavi Clonda la „Fetele lu’ Tavi”

Mai mult de atât, Gabriela Cristea a dezvăluit că are în plan să ceară sfatul unui psiholog de bebeluși, fiind nemulțumită de părerile pe care le-a primit din partea celorlalți medici pe care i-a contactat.

”Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții, Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși”, a adăugat și Gabriela Cristea în cadrul reality-show-ului „Fetele lu’ Tavi” de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest