Realul motiv pentru care Gabriela Cristea nu poartă verigheta de la nunta cu Tavi Clonda: „Mi-e greu!”/ VIDEO

 

După ce foarte multe persoane au sesizat că Gabriela Cristea nu poartă verigheta de la nunta cu Tav Clonda, moderatoarea emisiunii “Mireasa, Urzeala Soacrelor” de la Antena Stars s-a văzut nevoită să explice care este realul motiv pentru care a renunțat la bijuteria cu puternică semnificație.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda reprezintă unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, astfel că sunt foarte atennt analizați de oamenii care îi urmăresc atât pe rețelele de socializare, cât și în proiectul marca Antena Stars “Fetele lui Tavi”, unde le arată telespectatorilor cum se desfășoară o zi din viața lor de familie.

Gabriela Cristea i-a mărturisit Cristinei Șișcanu, după ce și aceasta a observat că verigheta lipsește de pe degetul ei, că motivul pentru care a lăsat bijuteria acasă este unul medical.

”N-am verighetă! Nu mi-am pusă și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a spus Gabriela Cristinei, la Antena Stars, Cristinei Șișcanu.

Cât despre cum arată cele două verighete ale Gabrielei Cristea și a lui Tabi Clonda, cei doi au mărturisit că și-au dorit să fie unele reprezentative pentru fiecare dintre pasiunile pe care le au. Astfel că cea a artistului este mai “rock-ish”, iar cea a prezentatoarei TV este mai elegantă pentru a se putea potrivi cu stilul vestimentar elegant pe care l-a adoptat de ani buni.

„Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant...” a spus Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

„A mea este un pic mai fină pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model” a spus și Gabriela Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest