Cum arată Tavi Clonda după ce s-a lăsat tuns de Gabriela Cristea: „Ți-ai bătut joc! Zici că am o boală”/ VIDEO

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt părinții a două fetițe minunate, iar longevitatea relației lor se bazează pe încredere și respect, după cum chiar ei au declarat. Și tot de încredere a dat dovadă și artistul care s-a lăsat pe mâna partenerei de viață pentru o nouă freză! Cum l-a tuns Gabriela Cristea pe Tavi?

Telespectatorii Antena Stars au asistat la un moment incredibil, după ce Tavi Clonda s-a lăsat pe mâna Gabrielei Cristea pentru a fi tuns. Pentru că salonul pe care îl frecventa a fost închis, artistul a rugat-o pe soția sa să îl aranjeze, iar rezultatul a fost unul... neașteptat.

Deși la început lucrurile păreau a decurge normal, într-o clipă de neatenție, prezentatoarei i-a alunecat mâna și a făcut o greșeală de proporții.

„Iubire, ești foarte stresată. Uite! Eu îți fac mărimea în părți, unde pot să mă tund eu. Dar tu trebuie să-mi faci trecerea aia, tu mă îndrepți. Ia-mă cu tupeu, ce se poate întâmpla?! Crește. Hai să vedem ce iese. Oricum, e de luat din spate! Simt că iei într-o parte. Trebuie să iei în sus, vertical. Nu te duce într-o parte. (...) M-ai umplut de păr... Mamă, ce „borduri” am. M-a mâncat în f... Mai bine îmi vedeam de viața mea. Și la frizer am emoții. Mi-ai făcut gaură. Crezi că nu simt? Și mă cam doare!”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea a recunoscut că l-a tuns prea scurt, însă a mărturisit că s-a distrat pe cinste în timp ce o făcea pe frizerița cu soțul ei. Nu putem spune că la fel de entuziasmat era și Tavi Clonda care nu s-a arătat deloc mulțumit de rezultat.

„Ți-ai bătut joc. Ia de aici, un pic, să continui cumva, că eu nu pot singur. Îndreaptă-l! La spate zici că am boală de stresat, zici că mi-a căzut părul”, a mai transmis artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest