Gabriela Cristea, confesiune surprinzătoare în fața Cristinei Cioran! Vrea să devină mamă pentru a treia oară? VIDEO

 

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Vedeta este îndrăgostită lulea de noul partener, iar recent au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată, astfel că în momentul în care actrița s-a întâlnit cu Gabriela Cristea care este deja mama a doi copii, au început să vorbească despre schimbările care vor avea loc în viața ei odată cu apariția primului copil. Și totodată, soția lui Tavi Clonda a făcut o confesiune surprinzătoare despre ideea de a deveni mămică pentru a treia oară.

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima dată la vârsta de 43 de ani! Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul de viața cu care este într-o relație doar de câteva luni, însă despre care a spus că îi este suflet pereche.

Cristina Cioran și Gabriela Cristea s-au întâlnit într-un centru comercial, în timp ce făceau cumpărături, moment în care au schimbat câteva cuvinte despre sarcină și despre stările care o încearcă pe actriță de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată.  

„Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă”, a spus Cristina Cioran.

Gabriela Cristea, confesiune surprinzătoare în fața Cristinei Cioran!

Gabriela Cristea a rememorat momentul în care a aflat că va deveni mamă și i-a mărturisit Cristinei Cioran că s-a confruntat cu aceleași stări de rău în timpul sarcinii. Totodată, prezentatoarea TV a dezvăluit că și-ar mai dori copii, însă din cauza stresului și stărilor emoționale de-a dreptul copleșitoare nu crede că ar mai putea duce o sarcină.

„Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a spus și Gabriela Cristea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest