Reacția uluitoare a Gabrielei Cristea, după ce Tavi Clonda și-a tatuat numele fetițelor sale pe gât! VIDEO

 

Din dragoste pentru fetițele sale, Tavi Clonda și-a tatuat numele Victoriei și a lui Iris pe gât. Odată ce Gabriela Cristea a aflat că partenerul de viață și-a făcut un desen permanent pe piele a avut o reacție uluitoare.

Este cunoscut faptul că Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt părinții a două fetițe minunate pentru care ar face orice și când spunem orice chiar așa este. Artistul și-a tatuat numele celor două micuțe ale sale pe gât, iar in momentul în care prezentatoarea TV a aflat... l-a tras la răspundere.

Dar nu pentru că i-a displăcut gestul soțului, ci pentru că și-ar fi dorit și ea să îl însoțească atunci când a fost tauat.

”Ai fost și te-ai tatuat fără mine, habar nu aveam unde mergi. Vreau și eu! (...) Habar n-am avut unde pleacă. Mi s-a părut mie așa suspect. S-a dus să se tatueze. Și-a scris numele fetelor pe gât", a spus Gabriela Cristea.

Deși știa că Tavi Clonda îi spusese Gabrielei Cristea că își doreste să își tatueze numele fetițelor sale pe corp, a preferat să nu îi menționeze și data exactă pentru a-i putea face o surpriză partenerei sale de viața.

”Am vrut să-i fac o surpriză! Ea știa că mă duc să mă tatuez, dar când m-a văzut...", a spus Tavi Clonda, în cadrul reality-show-ului „Fetele lui Tavi” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest