Noi amănunte șocante despre medicul stomatolog care ar fi violat-o pe Lorelai: „A făcut facultatea pe bani!”

 

Au ieșit la iveală noi detalii șocante despre medicul stomatolog pe care Lorelai l-a acuzat că ar fi drogat-o și abuzat-o sexual! După ce fosta concurentă de la iUmor a povestit experiența traumatizantă prin care a trecut, o nouă victimă și-a făcut curaj și a dezvăluit momentele terifiante pe care le-a trăit din cauza doctorului agresor!

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, o nouă victimă a medicului stomatolog a făcut dezvăluiri uluitoare despre comportamentul șocant al bărbatului, în timp ce se afla la un consult dentar.

Potrivit spuselor sale, tânăra a fost la un pas de a fi abuzată de bărbat, chiar în cabinetul stomatologic. Victima a povestit cum abia a scăpat din mâinile medicului și a dezvăluit detaliile cu care bărbatul se lăuda, în timp ce aceasta se afla în cabinetul său.  

„Acum aproximativ patru ani în aveam pe domnul doctor pe Facebook. Mi-a făcut o programare pentru o problemă la un dinte. Am ajuns la cabinet, m-a pus pe scaun, s-a apucat de plombă, i-am spus că mă doare, mi-a spus că îmi face o anestezie. Mi-a spus că el a făcut facultatea pe bani și că el nu știe teorie, el știe practică. Am încpeut să fiu foarte panicată. După ce a terminat procedura, și-a aprins o țigară, a început să îmi facă masaj pe spate și să mă pupe pe gât. M-a salvat faptul că mama mea mă suna încontinuu. Nu am vrut să spun la nimeni, eu abia terminasem liceul, ar fi ieșit urât, nu cred că mă credea nimeni, el era medic și eu o puștoaică”, a mărturisit una dintre victimele stomatologului agresor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest