O altă victimă a medicului stomatolog, acuzat de viol de Lorelai, rupe tăcerea: „Mi-a pus mâna pe sâni”/ VIDEO

 

După ce Lorelai a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre cum a fost drogată și agresată sexual de medicul stomatolog, acum o altă victimă a doctorului și-a făcut curaj să vorbească despre tratamentul oribil la care a fost supusă de bărbat.

Ștefania Costache a dezvăluit detalii frapante despre cea mai mare traumă a vieții sale! Fosta concurentă de la „iUmor” a mărturisit cum a fost drogată și violată de un medic stomatolog care și-a oferit serviciile în schimbul promovării paginii lui pe instagramul vedetei.

Lorelai a povestit cum medicul a drogat-o cu o substanță din cabinetul său dentar și cum a condus-o la el acasă, acolo unde au stat împreună patru ore. Perioadă de timp despre care Ștefania Costache nu își mai amintește nimic.

O altă victimă a medicului stomatolog, acuzat de viol de Lorelai, rupe tăcerea

După ce Lorelai a povestit episodul șocant în care a fost protagonistă, o altă tânără susține că ar fi fost victima aceluiași medic stomatolog, în urmă cu ceva timp. Fata a mărturisit că a fost la un pas de a ajunge și ea în patul dentistului, însă pentru că nu a ingerat o cantitate atât de mare din substanța cu care acesta a drogat-o pe Lorelai, a reușit să se mențină conștientă.

„Am fost la acest medic pentru a-mi aplica o bijuterie dentară. M-a invitat să fumez, să stăm de vorbă, dar eu îi spuneam că mă grăbesc. Și-a terminat țigara și a venit să îmi spună că am o căriuță. Am revenit pentru acea intervenție, mi-a dat cu acel spray cu lidocaină, și cu acel gel roșu. Avea un gust amar. Îmi zicea că nu am voie să elimin acea substanță din gură, dar am apucat să dau jumătate afară. Începusem să nu îmi mai simt mâinile și picioarele, apoi a început să pună mâna pe mine, pe picioare, apoi pe sâni, am dat să mă ridic și am căzut. I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă”, a povestit o altă presupusă victimă, a cărei identitate a preferat să rămână anonimă.

Mai mult de atât, doctorul respectiv a reușit să o ducă pe tânără la el acasă, însă pentru că aceasta a reușit să își păstreze starea de conștiență, dentistul nu a putut abuza de ea.

„Am ajuns la el acasă, am intrat în apartament, a încuiat ușa și mi-a zis să stau pe canapea cât el se duce să își facă un duș. Eu eram conștientă, îmi aduc aminte tot, nu eram coerentă. Am reușit să merg spre ușă, am luat cheia de pe șifonier și am ieșit, nu mi-am luat nici geantă nici nimic. Am trântit ușa mai tare, el a auzit și a ieșit din duș, a început să țipe, să vorbească urât, mi-a luat geanta, mi-a pus geanta în brațe și mi-a chemat un taxi. După două ore de la incident, am fost la Poliție și la spital. Nu mi-au găsit nici un fel de substanță în sânge, deși eu mi-am revenit abia a doua zi. Mi-au spus la spital că am avut o cădere de calciu. Eu cred că a fost o combinație de substanțe, a mai spus pacienta presupusului medic violator.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest