Oana Roman, devastată din cauza relației defectuoase dintre Mioara și Petre Roman: „La nunta mea au stat la mese diferite”/ VIDEO

 

Nu este pentru prima dată când Oana Roman vorbește despre relația defectuoasă care există între părinții ei, însă de data aceasta, vedeta a făcut dezvăluiri uluitoare despre cât de mult a afectat-o faptul că Mioara și Petre Roman nu își mai vorbesc deloc de ani buni.

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Oana Roman și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit în detaliu despre cea mai mare traumă a vieții sale. Vedeta a făcut confesiuni dureroase despre cât de mult au afectat-o neînțelegerile dintre părinții ei și atitudinea pe care au ales să o aibă aceștia unul față de altul.

Divorțul dintre Mioara și Petre Roman a marcat-o profund pe Oana Roman, care nu a reușit sa treacă nici în ziua de astăzi peste nefericitul eveniment.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu șiam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

Mai mult decât atât, vedeta a povestit că și în ziua nunții sale cu Marius Elisei a fost cuprinsă de durere, după ce i-a văzut pe mama și pe tatăl său stând la mese diferite.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai spus vedeta la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest