Primele declarații ale Claudiei Pătrășcanu, după prima victorie în instanță: “M-au dat afara, ca să îmi poată lua copiii”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații pentru Antena Stars, după ce a câștigat o dispută legală pe care o avea cu Gabi Bădălău! Artista a obținut o primă victorie în instanță, însă chiar și așa, fericirea a fost umbrită de gestul afaceristului de a cere o expertiză psihiatrică atât a fostei partenere de viață, cât și a copiilor.

Claudia Pătrășcanu a câștigat un litigiu de muncă împotriva lui Gabi Bădălău, după ce a demonstrat că în perioada în care a muncit la una dintre companiile afaceristului, nu a primit niciun salariu. Totodată, la dosar, vedeta a arătat că a avut carte de muncă în firma respectivă, dar chiar și așa nu a semnat niciun ștat de plată, instanța oferindu-i câștig de cauză.

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că planul lui Gabi Bădălău și al familiei sale era să o lase fără niciun sfanț în buzunar pentru a-i putea lua custodia copiilor. Mai mult decât atât, artista a menționat și faptul că tot din planul macabru face parte și gestul fostului partener de viață de a cere o expertiză psihiatrică în ceea ce o privește.

„Da, am câștigat litigiul de muncă. (...) Am fost angajată destul, ca să fiu dată afară și ca să mi se poată lua copiii. Pe acest principiu s-a mers: hai s-o dăm afară din casă, hai s-o dăm afară și de la muncă, căci poate putem așa să luăm copiii. Hai să cerem un test psihiatric că poate o scoatem nebună și îi iau copiii, hai să facem toate startegiile din lume că poate, poate .... (…) Am avut carte de muncă. Nu mi-am luat niciodată niciun salariu. Niciodată”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest