Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a solicitat în instanță o expertiză psihiatrică a artistei: “Nu duc prea departe strategiile”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce a dezvăluit că Gabi Bădălău i-ar fi spus că este o mamă exemplară și că regretă tot răul pe care i l-a făcut de-a lungul timpului, iată că atitudinea afaeristului s-a schimbat radical față de Claudia Pătrășcanu, iar drept dovadă stă solicitarea în instanță a unei expertize psihiatrice a artistei. Cum a comentat vedeta gestul tatălui copiilor săi?

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat, chiar dacă artista a dezvăluit că tatăl copiilor ei ar fi avut cuvinte de apreciere la adresa ei, în urmă cu câteva săptămâni. Ba chiar mai mult, i-ar fi spus și că a fost o soție extraordinară și că regretă tot răul pe care i l-a făcut.

Situația dintre ei doi a devenit și mai complicată decât era, după ce Gabi Bădălău a solicitat în instanță o expertiză psihiatrică a artistei. Potrivit spuselor Claudiei Pătrășcanu, judecătoarea nu a acceptat cerința afaceristului, lucru care nu a minunat-o deloc pe vedetă, ci dimpotrivă.

„A cerut expertiza psihiatrică a mea și i s-a respins, bineînțeles. Eu dau cumva impresia c-aș fi vreo nebună sau cum?! Strategiile acestea nu duc prea departe”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show.

Gabi Bădălău a cerut o expertiză psihologică și a copiilor, potrivit declarațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show. Ce se va mai întâmpla între cei doi soți rămâne de văzut, așa că stați pe www.antenastars.ro pentru mai multe detalii.

„S-a insistat mult pe o expertiză psihlogică a copiilor. Mulțumesc lui Dumnezeu s-a respins. Cred că mai bine decât doamna judecător nu știe nimeni”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest