Răzvan Fodor, la un pas de tragedie, din cauza astmului! Amănunte despre clipele cumplite prin care a trecut! VIDEO

 

Faptul că Răzvan Fodor se confruntă cu astmul de ani buni a devenit cunoscut la nivel național după participarea acestuia în cadrul competiției „Asia Express”. Chiar și așa, prezentatorul emisiunii „Burlacul” de la Antena 1 nu a vorbit despre momentele în care a fost la un pas de tragedie din cauza afecțiunii pe care o suferă... până acum.

Răzvan Fodor a intrat, în direct, la „Xtra Night Show” și a dezvăluit că au existat două momente în viața lui în care a crezut că va muri, din cauza lipsei de oxigen. Prezentatorul TV a declarat că atunci când a crezut că nu va supraviețui crizelor a făcut o rugăciune.

”Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.”, a spus Răzvan Fodor.

Iar pentru că din cauza astmului, Răzvan Fodor se numără în categoria oamenilor vulnerabili în cazul infectării cu noul coronavirus, vedeta a respectat cu sfințenie toate măsurile de siguranță care s-au luat în această perioadă a pandemiei.

Cum a ținut Răzvan Fodor boala sub control în „Asia Express”

Înainte de acceptul dat pentru a participa la competiția „Asia Express”, Răzvan Fodor a primit o garanție din partea producătorilor că afecțiunea lui va fi ținută sub control indiferent de locul în care se afla. Astfel că în caz de urgență, exista un medic care l-ar fi ajutat instant pe fostul concurent. Totodată, Răzvan Fodor a dezvăluit că avea în permanență o injecție cu adrenalină pe care să o folosească, dacă lucrurile se agravau în ceea ce privește condiția sa medicală.

”Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el. (...) Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red. Boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit recent Răzvan Fodor într-o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest