Roxana Buzoiu, dezvăluiri în premieră despre motivul despărțirii de iubitul congolez

 

Roxana Buzoiu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, a anunțat recent că s-a despărțit de iubitul ei, după doi ani de relație. Într-un interviu acordat în exclusivitate emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, Roxana a făcut primele declarații despre această separare.

În timpul interviului, Roxana a dezvăluit că motivele care au dus la despărțire au fost legate de diferențele de mentalitate dintre ea și partenerul ei. Chiar dacă încă îl iubește, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate pentru a-și urma propriile lor dorințe și visuri.

De-a lungul relației, Roxana a fost cea care a tras mai mult de aceasta și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă diferențele de concepție au fost prea mari pentru a continua împreună. Roxana a mărturisit că ea s-a concentrat mai mult pe familie și casă, în timp ce fostul partener a preferat cluburile și alte activități sociale. Roxana a adăugat că relația lor a avut multe părți frumoase, care i-au influențat stilul vestimentar și felul în care vorbește, dar diferențele lor fundamentale de mentalitate au fost prea mari pentru a menține relația.

”Nu pot să spun toate amănuntele aici, dar drumurile noastre s-au separat pentru că am avut mentalitatea total diferită, și fiecare a văzut drumuri separate. Eu am tras cu familia și cu casa, el a tras cu cluburile și cu ... Gândeam total diferit, și concepțiile noastre... Am tras de relație eu mai mult. Am zis că se va schimba, că îl voi transforma în bărbatul pe care eu mi-l doresc foarte mult, dar nu a fost să fie. El era foarte tăcut, trebuia să trag foarte mult de el și eu nu sunt genul care să tragă așa mult de o persoană. (...) A avut și multe părți frumoase și m-a transformat într-o femeie. Pornind de la stilul vestimentar și până la felul în care vorbesc, toate chestiile astea le-am învățat de la el... sfaturi foarte importante pentru mine și pentru evoluția mea. El are 32 de ani și eu 29”, a spus Roxana Buzoiu.

Pe lângă aceste diferențe, Roxana a mai dezvăluit că fostului ei partener nu-i plăceau tatuajele ei și i-a cerut să și le scoată. Cu toate acestea, Roxana a refuzat și a spus că fiecare tatuaj semnifică ceva important pentru ea și are o poveste.

”Lui nu i-au plăcut tatuajele mele, mi-a spus să mi le șterg, dar i-am spus că fiecare tatuaj pe care îl am semnifică ceva din viața mea. Mai mult mama lui nu era de acord cu tatuajele. El era din Congo, dar a trăit în Franța de când s-a născut. Mama lui este pastor, cântă în biserici, și probabil de aceea. (...) De o lună nu am mai vorbit deloc. A fost un băiat bun, m-a ajutat cu bagajele să le duc, a fost foarte amabil, iar apoi s-a pus în pat și a început să plângă. Nu am înțeles de ce, pentru că a fost mai mult decizia lui. Eu țin mult la el și încă îl iubesc, și sper să treacă peste despărțire.”, a spus Roxana Buzoiu

În concluzie, Roxana a spus că s-a despărțit de fostul ei iubit de o lună și că nu au mai vorbit deloc de atunci. În ciuda despărțirii, Roxana a dezvăluit că încă îl iubește și speră că fostul partener va trece peste această separare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest