Săndel Bălan, despre adevăratul motiv din cauza căruia s-ar fi destrămat trupa Andre: „Și-a murdărit familia!”/ VIDEO

 

La mai bine de două decenii de când trupa Andre s-a destrămat, Săndel Bălan a facut câteva dezvăluiri incredibile despre realul motiv din cauza căruia Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au mai vrut să cânte împreună!

Imediat după ce Andreea Bălan a recunoscut că tatăl ei ar fi cheltuit toți banii câștigați de trupa Andreea în anii 2000, bărbatul a făcut o serie de declarații șocante, multe dintre ele fiind atacuri directe la adresa Andreei Antonescu.

Părintele Andreei Bălan a scos la iveală toate greșelile pe care le-a făcut Andreea Antonescu, greșeli care au adus un prejudiciu imaginii trupei, cât și propriei imagini de artistă.

„Ea vorbește frumos despre greșelile ei, dar nu și despre ale altora. Luau 1.000 de dolari și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70 de mii de euro, bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, pe ele au fost banii. Am fost în concediu, dar ea a zis că nu am fost nicăieri. Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei. N-a spus că s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de-aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în PlayBoy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. I-am făcut imagine frumoasă”, a spus Săndel Bălan.

Mai mult decât atât, Săndel Bălan a dezmințit și afirmațiile fiicei sale potrivit cărora atât el, cât și tatăl Andreei Antonescu ar fi fost cei care le întărâtau pe fete să se certe. Părintele blondinei a mărturisit că ele singure iscau conflicte și creau situații fără ieșire, fiind motivul principal din cauza căruia trupa s-a destrămat.

„A spus că noi le întărâtăm pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antonescu o jignea pe Andreea că nu are voce și e doar dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, au fost vorbele lui Săndel Bălan, citate de Dan Capatos, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest