Sânziana Buruiană explică de ce și-a alăptat fiica timp de patru ani și jumătate: „Am zis că poate are un efect”/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Sânziana Buruiană a explicat care a fost motivul pentru care și-a alăptat fiica timp de patru ani și jumătate. Mai mult decât atât, blondina a recunoscut că de când a devenit mămică pentru a doua oară și se ocupă mai mult de mezina familiei, Iza a prezentat câteva semne că de gelozie.

Sânziana Buruiană a fost pusă la zid de foarte multă lume pentru faptul că a alăptat-o pe fiica ei cea mare până la vârsta de patru ani și jumătate. Vedeta a mărturisit că unul dintre motivele pentru care nu a renunțat să o hrănească de la sân pe Iza a constat în faptul că era un lucru care o adormea foarte repede.

Totodată, la baza deciziei de a o alăpta și după ce i-a trecut vârsta de sugar a stat și ideea că laptele matern îi va întări și mai mult sistemul imunitar și nu se va confrunta cu afecțiunile tipice copilăriei.

Cât despre cum o privește fiica cea mare pe surioara ei nou-născută, Sânziana Buruiană a recunoscut că a sesizat un soi de gelozie în privirea fiicei mari, însă este sigură că se vor echilibra lucrurile treptat.

”Eu practic nu m-am oprit deloc din alăptat de cinci ani. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, o adormeam ușor. Într-adevăr că în primele luni sunt grele, dar eu am învățat-o că are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură ca renunța. Acum se cam uită puțin așa la cea mică când o alăptez”, a spus Sânziana Buruiană la ”Xtra Night Show”, emisiune difuzată de luni până vineri de la ora 22:30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest