Sânziana Buruiană, detalii despre botezul mezinei sale! Vrea să devină mamă pentru a treia oară! VIDEO

 

Sânziana Buruiană a fost invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, unde a oferit detalii exclusive despre botezul mezinei sale, dar și amănunte din intimitatea vieții amoroase! Vedeta vrea să devină mamă pentru a treia oară.

Sânziana Buruiană se poate considera o femeie împlinită. După ce a adus pe lume o fetiță complet sănătoasă, în urmă cu șase luni, vedeta se ocupă acum cu organizarea botezului micuței, dat fiind că din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coroanvirus, nu a putut să o creștineze pe cea de-a doua fiică a sa.   

În platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Sânziana Buruiană a vorbit și despre percepția lumii vizavi de expunerea de care are parte fiica ei mai mare. Blondina a mărturisit că ea și-ar fi dorit ca părinții ei să o îndrume spre o profesie atunci când era mică, dat fiind că atunci când a crescut a fost dezorientată și nu a știut ce să aleagă.

„La dansuri e foarte bună și la desen, atunci o să țin cont și de părerile ei și o să o las să se decidă. E important ca de mic să îi arăți copilului calea. Pe mine părinții nu m-au îndrumat, m-au lăsat să aleg târziu și am fost derutată. Dacă copilul nu va ști să facă câte ceva, va fi greu.”, a spus Sânziana Buruiană.

Cât despre botezul mezinei, Sânziana Buruiană a dezvăluit că va avea loc la finele lunii mai, în aer liber, alături de cele mai apropiate persoane ale ei.

„Surioara ne așteaptă acasă. La botez va avea o rochiță spectaculoasă. Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. Aș vrea să fie în aer liber. Deja e măricică. Face 6 luni pe 1. Și a început să mănânce, am început diversificarea. E o mâncăcioasă.”, a mai spus vedeta.

Și chiar dacă abia a devenit mămică pentru a doua oară, Sânziana Buruiană a recunoscut că atât ea, cât și partenerul de viața își doresc și un băiețel, însă au de gând să mai aștepte câțiva ani.

„Și-un băiețel. Să-l facem, să-l creionăm. Zuluf așteaptă și el un băiețel. Diferența asta de 4-5 ani este ideală, ca să fie cel mare conștient, responsabil.”, a spus Sânziana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest