Silviu Prigoană, acuzații grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu: “Își denigra public copiii”/ VIDEO

 

Războiul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu este departe de a se termina! În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, afaceristul a lansat acuzații grave la adresa fostei soții, despre care a spus că și-a denigrat public copiii, fără să țină cont de repercusiuni.

Silviu Prigoană a vorbit mai deschis ca niciodată de relația defectuoasă care există între el și Adriana Bahmuțeanu, în interviul oferit pentru “Xtra Night Show”. Afaceristul a acuzat-o pe mama copiilor lui de neglijență în ceea ce îi privește pe cei mici, mărturisind că din cauza stilului nesănătos de viață adoptat de ea, fiul său cel mare s-a îngrășat mai bine de 35 de kilograme.

„De când sunt la mine, de trei ani de zile n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă 2 zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile. Acum facem eforturi să ne menținem.”, a spus Silviu Prigoană.

Mai mult decât atât, Silviu Prigoană a spus că cei mici au avut foarte mult de suferit din cauza declarațiilor controversate pe care Adriana Bahmuțeanu le-a făcut despre aceștia. Afaceristul susține că fiii lui au fost victimele bullying-ului în școală, tocmai din cauza comportamentului mamei lor.

„Ei știu pentru că au stat acasă cu mama lor când ea îi denigra public de față cu ei. Nu trebuie să intre pe Internet să știe ce a spus mama lor despre ei. E oricum totul public, ei au acces la Internet. Problema e că și colegii lor au Internet și toată lumea vede ce exprimare a avut mama lor despre copii. Nu poți să-ți denigrez public un copil. E inuman. Copiii sunt puțin ariciți, dar eu le-am spus că trebuie să o iubească pentru că e mama lor. În casă nu se discută despre ea”, a mai transmis Silviu Prigoană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest