Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu își vorbesc doar prin scrisori: “Nu am ce comunica cu ea!”/ VIDEO

 

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu sunt protagoniștii unui conflict de proporții de ani buni. Un conflict care, în loc cu trecerea timpului să se domolească, devine din ce în ce mai mare, iar asta după ce instanța a decis că cei doi foști soți trebuie să petreacă împreună aniversările celor doi copii ai lor. În exclusivitate pentru “Xtra Night Show”, afaceristul a oferit un interviu senzațional în care a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care o are cu mama fiilor lui.

Silviu Prigoană a dat cărțile pe față și mai tranșant ca niciodată a mărturisit că nu îsi dorește să aibă niciun fel de relație cu Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul a lansat acuzații grave la adresa fostei partenere de viață, dând de înțeles că a eșuat în privința creșterii copiilor săi.

„Ei știu pentru că au stat acasă cu mama lor când ea îi denigra public de față cu ei. Nu trebuie să intre pe Internet să știe ce a spus mama lor despre ei. E oricum totul public, ei au acces la Internet. Problema e că și colegii lor au Internet și toată lumea vede ce exprimare a avut mama lor despre copii. Nu poți să-ți denigrez public un copil. E inuman. Copiii sunt puțin ariciți, dar eu le-am spus că trebuie să o iubească pentru că e mama lor. În casă nu se discută despre ea”, a transmis Silviu Prigoană.

Mai mult decât atât, Silviu Prigoană a recunoscut că nu vrea să comunice nicicum cu Adriana Bahmuțeanu, motiv pentru care singura cale de a împărtăși anumite informații constă prin scrierea unor scrisori oficiale și atât.

"Scrisul rămâne, vorbele dispar, eu nu mai am ce comunica cu această ființă. Ce să comunicăm de dragul copiilor, comunicăm decât în scris”, a mai spus Silviu Prigoană, în cadrul unui interviu exclusiv pentru emisiunea “Xtra Night Show” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest