Soțul Corneliei Catanga, supărat din cale-afară pe Gigi Becali, după ce a refuzat să îl ajute: „Ne-a zis să mergem la cămin. O să stau cu ceșeala”/ VIDEO

 

Moartea Corneliei Catanga a picat ca o bombă în rândul apropiaților. Artista a fost răpusă de noul coronavirus, iar în urmă a rămas o familie îndurerată și fără posibilități financiare. Astfel că disperat din cauza situației Aurel Pădureanu a apelat la ajutorul lui Gigi Becali. Refuzat de latifundiarul din Pipera, soțul regretatei artiste și-a plâns durerea în direct, la „Xtra Night Show”, unde a mărturisit că se află într-o situație cumplită.

Din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de coronavirus, toate evenimentele și spectacolele pe care artiștii ar fi trebuit să le onoreze au fost anulate. Măsura luată de autoritați i-a afectat grav financiar pe Cornelia Catanga și pe Aurel Pădureanu care au ajuns la sapă de lemn din cauza datoriiilor.

Odată cu moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lui au rămas singuri și s-au trezit pe cap cu foarte multe cheltuieli neprevăzute, iar din cauza situației disperate în care se află, soțul artistei i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali.

Lăutarul a fost refuzat de latifundiarul din Pipera care „l-a expediat” la un cămin unde stau oamenii străzi. Enervat din cale-afară de atitudinea afaceristului, Aurel Pădureanu a declarat că acum se află într-o poziție în care nu știe ce să facă.

„Trebuie să mă mut de aici, că nu mai pot să stau, nu pot sa stau să vad lucrurile ei tot timpul. Pe 10-12 ne da afara proprietarul, că a vândut casa. Și am tot sperat că o să primim de la lume, că o să ne ajute oameni, dar nu ne-a ajutat nimeni. Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au băgat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi suntem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar. Acum mă duc să stau la bloc o perioadă până găsesc ceva la curte. În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am de unde, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit. O să stau cu cerșeala, pe la familie”, a declarat Aurel Pădureanu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest