Tratamentul șocant la care a fost supus Fulgy pentru a nu mai consuma droguri: “Legat 24 de ore de un pat!”/ VIDEO

 

Fulgy a oferit detalii despre cea mai neagră perioadă a vieții sale! Fiul Clejanilor a dezvăluit în ce a constat tratamentul la care a fost supus pentru a stopa dependența de droguri, iar la final a transmis până și un mesaj motivațional pentru toți oamenii care s-au gândit să încerce substanțele interzise.

Fulgy a devenit unul dintre cele mai controversate personaje de la ora actuală, din cauza comportamentului șocant pe care l-a prezentat după ce a fost prins de autorități drogat la volan. Deși în primă instanță a aruncat vina în cârca lui Alex Velea și a celorlalți artiști de la Golden Boy Society, susținând că el nu a consumat, ci doar a inhalat fumul, iată că acum, băiatul Clejanilor a recunoscut că a consumat și el substanțe interzise.

Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie”, a spus Fulgy despre Alex Velea, pentru Xtra Night Show.

Tot în cadrul interviului pentru XNS, unde a recunoscut că s-a drogat, Fulgy a dezvăluit și în ce anume a constat unul dintre tratamentele la care a fost supus pentru a nu mai consuma substanțe interzise.

„Dacă v-aș spune oameni buni prin ce am trecut eu din cauza consumului abuziv de droguri... Nu cred că vreți să știți ce înseamnă să fii legat 24 de ore de un pat ca Iisus Hristos”, a mai transmis tânărul.

În încheiere, Fulgy a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care au avut intenția de a încerca substanțe interzise, spunându-le să se țină departe de droguri, din cauza repercusiunile grave pe care le pot avea.

„Mesajul către toată România, către toți părinții și toții copiii, vă rog aveți grijă ca niciodată în viața asta să vă drogați pentru că Dumnzeu ne-a lăsat așa cum suntem, nu drogați. Spuneți NU drogurilor, pentru că pierdeți cele mai mari satisfacții ale pământului. Eu am hotărât să port ochelari că așa vreau să fie imaginea mea, nu toată lumea merită să se uite în ochii mei”, a spus Fulgy pentru Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest