A fost sau nu Ioniță de la Clejani agresat de propriul fiu? Fulgy a spus tot adevărul: “Ce ar trebui să fac? Să mă abțin și să tac?”/ VIDEO

 

A fost sau nu Ioniță de la Clejani agresat de propriul fiu? Asta a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor, după ce în presă s-a vehiculat că Fulgy l-ar fi bătut pe tatăl său, în urma unor neînțelegeri care au existat între ei. Mai mult decât atât, s-a zvonit că ar fi fost nevoie și de intervenția autorităților care și-au făcut apariția, după ce chiar Ioniță le-ar fi apelat. Care este adevărul, de fapt?

În cadrul unui interviu exclusiv pentru “Xtra Night Show”, Fulgy a făcut o serie de mărturisiri uluitoare, printre ele numărându-se și unele referitoare la presupusa agresiune pe care ar fi exercitat-o asupra propriului părinte.  

A fost sau nu Ioniță de la Clejani agresat de propriul fiu?

Fulgy a dezmințit toate speculațiile apărute în presă, comparându-l pe tatăl său cu Dumnezeu, astfel că potrivit spuselor sale între el și Ioniță de la Clejani nu ar fi existat nicio altercație de așa natura.

„Eu dacă dau în tata, dau în Dumnezeu, așa că nu există altceva în viața mea decât Dumnezeu. N-ai cum să-i greșesc Lui Dumnezeu. Acum nu se mai ceartă om cu om? Ce ar trebui să fac? Să mă abțin eu și să tac, să le înghit în mine, nu? (...) Vreau să spun că aurul rămâne aur, diamantul rămâne diamant, iar restul nu ne interesează. Familia de la Clejani e un diamant șlefuit”, i-a spus Fulgy lui Dan Capatos despre Ioniță de la Clejani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest