Unde va avea loc nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Detalii exclusive despre evenimentul anului/ VIDEO

 

În urmă cu un an, cu doar câteva săptămâni înainte ca pandemia de coronavirus să dea peste cap întreaga țară, Florin Salam oferea un interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, în cadrul căruia a oferit detalii despre nunta cu Roxana Dobre. Unde își dorește manelistul ca marele eveniment să aibă loc?

Florin Salam și Roxana Dobre formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Deși s-a speculat în repetate rânduri că povestea lor de dragoste a ajuns la un final, de atâtea ori, bruneta a ieșit în public și a infirmat zvonurile, mărturisind că în ciuda gurilor răutăcioase sunt extrem de fericiți împreună.

Unde va avea loc nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Florin Salam a mărturisit, în urmă cu un an, că își dorește foarte mult ca Roxana Dobre să îi devină soție și în acte, dat fiind că lucrurile din relația în care sunt de ani buni merg mai bine ca niciodată.

La momentul respectiv, manelistul mărturisea că și-ar dori ca grandiosul eveniment să aibă loc în străinătate, dar nu în Canada, adică în țara în care și-a cumpărat o locuință care și-ar fi dorit să îi devină cămin, dacă nu ar fi existat pandemia de coronavirus.

”În străinătate va fi, dar într-o altă locație, nu cred că va fi Canada. În străinătate va fi”, a spus Florin Salam despre nunta cu Roxana Dobre.

Voia să se mute definitiv din România

După cum am menționat anterior, Florin Salam a mărturisit în cadrul aceluiași interviu că și-a achiziționat o casă în Canada, acolo unde îsi plănuise să se mute cu Roxana Dobre.

”Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.r Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie.”, a mai spus Florin Salam la Xtra Night Show.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest