Viorica de la Clejani, declarații controversate despre noul coronavirus: „Dacă te îmbraci bine, nu răcești!”/ VIDEO

 

Viorica de la Clejani se numără printre persoanele publice care au declarat public că nu cred în existența coronavirusului. În cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, interpreta de muzică lăutărească a făcut o serie de declarații controversate despre COVID-19.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz! Povestea lor de dragoste durează de mai bine de 29 de ani, iar împreună au doi copii pentru care ar face orice și pe care i-ar apărat indiferent de situație, după cum a dezvăluit chiar Viorica.

„Copiii ăștia doi sunt ai mei. Noi, ca părinți, nu credem că are cineva dreptul să se apropie de copiii mei sau să le zică ceva. Ei nu au dat nimănui în cap, nu au luat banii nimănui. Ce au făcut? Că au avut un anturaj prost?

Eu sunt mulțumită în orice fel de copiii mei. Eu am făcut-o pe Margherita la 19 ani. Ei sunt ochii mei din cap sunt sufletul meu.”, a spus Viorica de la Clejani.

Pe lângă detaliile din intimitatea familiei sale, Viorica de la Clejani a vorbit și despre perioada grea în care s-au aflat toți artiștii din cauza pandemiei de coronavirus. Artista este de parere că problemele pe care le poate cauza virusul nu sunt atât de grave precum se vehiculează.

Mai mult de atât, interpreta de muzică lăutrească a mărturisit că se va vaccina doar dacă va fi pusă la zid: „Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești.”, a mai spus Viorica de la Clejani pentru XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest