Cum a explicat Viorica de la Clejani comportamentul Margheritei din ultima perioadă: „Eu sunt foarte mulțumită”/ VIDEO

 

Margherita de la Clejani a fost subiectul principal al tabloidelor din România în 2020. După ce a cauzat un accident de mașină, din cauza consumului de substanțe interzise, vedeta a avut apariții din ce in ce mai controversate, care au stârnit diverse reacții din partea opiniei publice. Chiar și așa, Viorica de la Clejani are o explicație pentru modul în care s-a comportat fiica sa, în ultima perioada.  

În cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Nigh Show” de la Antena Stars, Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit deschis despre relația lor care durează de mai bine de 29 de ani, dar și despre copiii lor pe care îi iubesc la nebunie.

„Copiii ăștia doi sunt ai mei. Noi, ca părinți, nu credem că are cineva dreptul să se apropie de copiii mei sau să le zică ceva. Ei nu au dat nimănui în cap, nu au luat banii nimănui. Ce au făcut? Că au avut un anturaj prost?”, a spus Viorica de la Clejani pentru “Xtra Night Show”.

Margherita de la Clejani a cauzat un accident rutier în luna mai din 2020, după ce ar fi consumat substanțe interzise la volan. La scurt timp după incident, bruenta ar fi agresat două femei, dând dovadă de un comportament violent care nu a fost taxat de părinții ei, iar Viorica de la Clejani a explicat și de ce.

Interpreta de muzică lăutărească este de părere că lucrurile pe care le-a făcut Margherita în ultima perioadă au fost cauzate doar de lipsa experienței de viață. Mai mult decât atât, Viorica a mărturisit că fiica ei dă dovadă de un comportament exagerat și pentru a face show în fața camerei de filmat, lucru pe care l-a învățat de mică din familie.

“Eu sunt mulțumită în orice fel de copiii mei. Eu am făcut-o pe Margherita la 19 ani. Ei sunt ochii mei din cap sunt sufletul meu. Margherita este o persoană foarte fragilă, foarte sensibilă, dar cred că e puțin mai rebelă, dar cred că se va maturiza cu timpul. Are jumătate din caracterul tatălui și jumate din show-ul meu. Margherita a trăit într-o casă de mică. Ea știe ce înseamnă sa faci show.”, a mai spus Viorica pentru XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest