Cum s-au pregătit Brigitte și Florin Pastramă de Crăciun. Așa și-au decorat casa/ VIDEO

 

În cadrul reality show-ului „Brigitte & Pastramă” de la Antena Stars, Brigitte și Florin le-au arătat telespectatorilor cum s-au pregătit pentru Sărbătorile de Crăciun! Așa cum era de așteptat, ornatul casei nu a fost deloc simplu, mai ales că nu puține sunt dățile când apar mici neînțelegeri între cei doi.

Brigitte Pastramă și Florin au intrat în spiritul Sărbătorilor, astfel că cei doi s-au apucat să decoreze vila în care locuiesc pentru Crăciun. Au adunat podoabe care mai de care mai luminoase și mai strălucitoare și s-au pus pe ornat casa, după cum puteți vedea în clipul de mai jos. 

„Ce am observat eu aici în București este faptul că toată lumea încearcă, cei care au case, să își orneze cât mai frumos, așa ca în filmele americane. Nu se putea să nu îmi cumpăr și eu, ani la rând. În fiecare an am tot adunat luminițe peste luminițe. Anul acesta a fost o bucurie să le pun pe toate. Abia am așteptat să vină Crăciunul.”, a dezvăluit Brigitte, în cadrul reality-show-ul „Brigitte & Pastramă”.

Dar după cum am spus mai sus, în familia Pastramă întotdeauna apare ceva imprevizibil. Așa cum s-a întâmplat și de această dată, când Brigitte a încercat să apeleze pe cineva și a constatat că i-a fost tăiat telefonul, pentru că nu a plătit factura.

Brigitte a mărturisit că toată fericirea ornării casei a fost distrusă de vestea că nu mai poate apela pe nimeni, până nu merge la reprezentanța companiei telefonice ca să rezolve problema.

„Tot elanul meu cu decoratul casei de Crăciun s-a dus în momentul în care am încercat să sun pe cineva și am văzut că îmi este tăiat telefonul. Cu o zi înainte am fost și la biroul lor și m-am uitat și pe aplicație. Scia zero lei de plată.”, a susținut vedeta, în continuare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest