Motivul din cauza căruia Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la cuțite, din nou: „Nu mai suport! Era mai bine singură”/ VIDEO

 

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă, iar asta din cauza scandalurilor în care au fost implicați de-a lungul căsniciei! Cei doi au ajuns la cuțite, din nou, iar motivul a fost expus în cadrul reality-show-ului „Brigitte și Pastramă” de la Antena Stars.

Fac ce fac și intră în atenția publicului prin fel și fel de conflicte! Brigitte și Florin Pastramă au avut iar parte de un mini-război, după ce centrala care le oferea căldură și apă caldă în vilă s-a stricat.

Brigitte l-a făcut cu ou și cu oțet pe Florin Pastramă care nu s-a ocupat nicio clipă de reparația centralei, lucru care a enervat-o la culme pe brunetă, făcând-o să răbufnească și să îi adreseze cuvinte dure partenerului de viață.

„Este cea mai proastă zi din viața mea. De trei zile stau în frig, la -2 grade în casă. Ieri am încălzit opt oale de apă pe aragaz ca să pot să mă spăl pe cap, că nu mă mai suportam. Vă dați seama cum miroase Pastramă după trei zile! Centrala este stricată și nu se paote repara. Am comandat scule și piese și nu se potrivesc”, a explicat Brigitte, deranjată că nu se mai poate bucura de ritualul ei de relaxare din fiecare dimineață.

Sătul să fie agresat verbal de Brigitte, Florin Pastramă a relatat episodul de nervozitate al soției sale și în încheiere i-a spus acesteia să își caute un alt bărbat, dacă el este incapabil să  rezolve lucrurile așa cum ar trebui să facă un reprezentant al sexului puternic.

„Eu m-am trezit de dimineață și m-am dus la mama și am făcut o baie fierbinte. Când eu am venit, Brigitte era foarte supărată. A început să îmi spună că eu nu sunt bărbat în casă, că nu știu să repar centrala. Păi dacă știam, o reparam eu. Dar eu nu sunt instalator. Că ea vrea bărbat adevărat. Păi să își ia un instalator”, a spus și Florin, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest