Ce a descoperit Sese în telefonul Giovanei! „A fost prieten cu beneficii!”

 

Ultimul task din casa Mireasa a pus-o în încurcătură pe Giovana, însă fata a explicat cu o nonșalanță debordantă situația.

 

Sese și Giovana au fost primul cuplu care a participat la task-ul ce avea în vedere controlarea telefonului partenerului. Concurentul a rămas perplex când a găsit în telefonul logodnicei sale poze și filmulețe intime cu alți bărbați. Sese a izbucnit în momentul în care a dat peste respectivele imagini, astfel că nu s-a putut abține și a întrebat-o de ce încă le mai păstează în telefon.

 

Îndrăzneala logodnicului de a o întreba de ce păstează pozele intime cu vechii parteneri a declanșat-o pe tânără, care a trecut succesiv de la țipete la plâns: Ți-am spus de mai multe ori pentru că nu șterg pozele din telefon. Îmi pare foarte rău. Eu mi-am lăsat tot trecutul și eu am venit aici, să fiu fericită. Văd că nu se poate să fiu fericită pentru că nu mă înțelegi. Nu tac. M-o luat dorul de toată lumea. Sunt toți prietenii mei care m-au susținut. Am rămas prieteni. Tu, dacă ești soțul meu și nu faci asta… Chiar nu-mi pasă. Nu vreau să schimb nimic, decât pe tine. Abia aștept să merg acasă, să-mi văd de viața mea. Tu ai renunțat la mine prin gesturile pe care le-ai făcut. Acum e punct, iar când e punct eu nu mă mai întorc”.

 

Unul dintre protagoniștii din filmările de pe telefonul tinerei este Adi din Anglia, prietenul căruia chiar i-a cerut recent o cremă, într-un mesaj, semn că relația cu acesta este una foarte ok în continuare. Adi din Anglia a fost prieten cu beneficii. Dar, dacă-l am acum pe Sese cum să mă mai culc cu el? Acum nu mă mai interesează. I-am cerut o cremă la cameră, care-i problema”, a spus fata.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest