Jador a cântat în casa Mireasa! „Iubiți-vă mult, nu țineți cont de bani!”

 

A fost mega-petrecere în Casa Mireasa, în care Jador a fost cel care a întreținut atmosfera, majoritatea concurenților cunoscând cuvânt cu cuvânt piesele manelistului.

 

Super petrecere cu invitat pe care concurenții îl așteptau cu nerăbdare încă de când a fost anunțat în gală, Jador. Artistul s-a lăsat așteptat, dar avea să-și facă apariția în aplauzele tuturor. Cântărețul a încins atmofera din casa Mireasa cu piesele sale. Party-ul a fost extrem de reușit.

 

După ce și-a încheiat recitalul, Jador le-a transmis următorul mesaj concurenților din casa Mireasa: „Să vă trăiască mamele băieți, și vouă fetelor. Să știți că vă urmărește o grămadă de lume. I-am întrebat p-ăștia: Aveți rating vin, n-aveți, nu vin. Sănătate multă, iubiți-vă mult. Nu țineți cont de bani”.

 

Larisa a fost cea mai emoționată de prezența manelistului, întrebându-l pe acesta în repetate rânduri: „Rămâi aici în casă?”. La Capricii, ea a spus că totul a fost în glumă: „Eu întotdeauna glumesc. Arată foarte bine, dar nu e genul meu”.

 

Andrei a declarat că-l știe bine pe Jador, întrucât a copilărit împreună cu cunoscutul manelist: „Cine nu știe versurile lui Jador. Suntem prieteni, am copilărit împreună. Este din sat de la noi. Venea la noi să mănânce, noi ne duceam la el. Am fost și colegi în generală. Să ajungem până la nuntă, poate cântă și la noi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest