Sabrina explică marea împăcare cu Perneș: „Îmi venea să sar pe tine!”

 

Sabrina este în al nouălea cer de când a reluat relația cu Perneș și i-a povestit acestuia prin ce stări a trecut. Cei doi nu vor să se mai grăbească, de teamă să nu strice ceea ce e frumos între ei.

 

Între Perneș și Sabrina s-a produs din nou o apropiere, ca în vremurile de altădată. Pornită de la mici tachinări, discuția a evoluat, iar concurenta i-a dat de înțeles că-l vrea iar aproape de ea. Perneș a căutat să-și clarifice gândurile și intențiile, în compania lui Valentin și Sese, cei doi prieteni ai săi din casa Mireasa: „Nu știu dacă să mă arunc. Eu mi-am schimbat percepția pentru ea. M-a dat pe spate. Eu o s-o cer de nevasta.. Normal că o să mă căsătoresc..."

 

Sabrina s-a dechis în fața lui Perneș, explicându-i acestuia de unde provine schimbarea de atitudine a ei, dorința de a fi din nou un cuplu:„Și mie mi-a fost dor de tine. Dinainte să intre concurenții în casă, de ziua ta m-am reatașat. Acolo, afară, când eram toți trei, cu tine și cu Larisa. Sau a doua zi după ziua ta. Mă rog, noi am sărbătorit două ore acolo. Doar că ți-am zis că refuzam ideea asta de împăcare. M-am gândit că nici tu nu erai disponibil emoțional pentru altă relație. Chiar mi-am luat timp destul să văd lucrurile din exterior. Vorba aia, m-ai lăsat să-mi fie dor. Apoi am avut discuția aia afară, pe terasă, despre Yana…Îmi venea să sar pe tine să te iau în brațe. Îmi venea să te înjur că nu pot să fac asta. Cumva e ok faptul că te-am văzut și cu altă fată. Vreau să mă bucur de moment, să nu ne grăbim”.  

 

Perneș, deși evident fericit că Sabrina s-a întors la el, nu vrea să mai calce pe mine până la sufletul fetei: „Lasă că a trebuit să fie așa. Mie mi-a făcut foarte bine. Ți-am zis că cu tine plec de-acasă, și căsătorit. Sabrina, vrei să fi soția mea? Unde ai fost o lună. Sau iar vrei o pauză? Te văd diferit, în prezența mea mult mai bucuroasă decât erai odată”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest