Adriana Bahmuţeanu ne linişteşte. Problemele ei de sănătate sunt ţinute sub control, dar are de gând să facă o altfel de operaţie

 

Vestea că Adriana Bahmuţeanu ar avea grave probleme de sănătate i-a luat prin suprindere pe toţi fanii săi. Ea vine acum cu o noua declaraţie şi spune că durerile de spate sunt normale după trei naşteri, iar tratamentul pe care îl urmează s-a dovedit a fi eficient.

E adevărat, am dureri de spate, dar asta este normal, având în vedere că am trecut prin trei sarcini și fluctuații majore de greutate. Am fost la medic, fac un tratament pentru asta, dar nu este nimic grav”, a spus Adriana pentru Spynews.

Prezentatoarea emisiunii “Necenzurat”, se pregăteşte însă, pentru o altfel de intervenţie chirugicală, una estetică pentru abdomen.

“Am fost la medic, demult, pentru a vedea dacă ar trebui să îmi refac peretele abdominal pentru că, după cum se știe, am avut trei sarcini și cezarienele de rigoare. Iar medicul mi-a spus, negru pe alb, că nu trebuie să mă grăbesc, că ar fi mai bine să mai așteptăm pentru că nu e necesar. E normal să am peretele abdominal puțin slăbit... Dacă ar fi să fac o intervenție abdominală, voi aștepta întâi să mai slăbesc puțin, iar apoi, în vacanță, dacă voi avea chef, voi face și operația. Dar trebuie precizat că operația cu pricina este mai mult o intervenție estetică decât una medicală”, a mai declarat Adriana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest