Jeni Nicolau, în lacrimi la tv! Actriţa a trăit o dramă sfâşietoare: "Mama a murit în braţele mele"

 
+2 click pentru
galerie

Jeni Nicolau este artistă cunoscută de muzică de petrecere, însă în spatele succesului ei se ascunde o poveste de viaţă excepţională, dar şi impresionantă în acelaşi timp.

Invitată la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Jeni Nicolau şi-a spus povestea printre lacrimi. A mărturisit că a reuşit să se căsătorească abia la 40 de ani, dar şi faptul că a avut o copilărie nefericită pentru că mama ei a murit pe vremea când ea avea doar 15 ani.

"A murit la 52 de ani, pe vremea când eu aveam 15 ani. Atunci au început să se termine banii şi am plecat să îmi caut de muncă. Am trecut prin clipe grele, am lucrat ca şi croitoreasă, cineva m-a umilit. Ea era tot pentru mine, mi-a fost soră, tată, bărbat, mai presus de orice. Când a murit era în braţele mele şi atunci tot s-a terminat pentru mine. Mi-am adorat mama şi pentru mine nu avea vârstă. Am încercat să fac orice împotriva bolii ei, am operat-o, dar după trei zile a avut o cădere. O vedeam cu perfuzii şi cu ochii închişi, era atât de neajutorată. Când şi-a dat ultima suflare a deschis ochii mari, eu am crezut că ea s-a trezit, dar ea a murit. Am căzut în genunchi în spital. M-am rugat la toată lumea să îmi dea o lumânare. Mama este îngropată la 20 de metri de casa mea, în spatele casei mele este un cimitir", a spus Jeni Nicolau.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest