A fost sau nu Iasmina Halas agresată de iubit? Primele declarații ale blondinei după despărțire: „Cea mai mare greșeală"

 

Dacă în urmă cu puțin timp își striga iubirea, iată că acum Iasmina Halas nu trece deloc prin niște momente plăcute! Blondina s-a despărțit de cel pe care îl considera alesul vieții sale, iar în exclusivitate pentru “Showbiz Report” a dezvăluit care a fost realul motiv al separării, cât și dacă a fost victima agresiunilor din partea bărbatului sau nu.

Viața Iasminei Halas este departe de a fi una liniștită! Blondina este îndrăgostită până peste cap de bărbatul pe care îl vedea alături de ea până la bătrânețe, dar chiar și așa, destinele lor au fost separate de anumiți factori pe care i-a explicat în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.

De ce s-au despărțit Iasmina Halas și iubitul

Iasmina Halas a dezvăluit că și-a dorit din prima clipă un viitor alături de fostul iubit, însă decizia de a-și expune relația a condus la un deznodământ trist în ceea ce îi privește. Totodată, blondina a ținut să precizeze că despărțirea nu este una definitivă.

”Nici nu știu ce pot să mai spun. În momentul de față nu sunt bine. În continuare îmi doresc un viitor cu el, dar cred că cea mai mare greșeală a fost faptul că l-am arătat lumii. Ideea este că între noi este o iubire foarte mare și nu reușim să ne desprinden. Nu, nu suntem împreună. Nu este o despărțire finală, la noi au mai fost despărțiri, eu nu am renunțat la el. Este puțin mai gravă pentru că de momentul de față el nu este cu mine, noi eram non stop împreună. În relația noastră au intervenit foarte multe persoane și ineviabil am ajuns să ne certăm. Stăteam în pat cu el și primeam de pe conturi false mesaje că el le dădea și altora mesaje. Clar de la femei am primit acele mesaje, pentru că foștii mei iubiți sunt bine, stau departe, mă respectă”, a spus Iasmina Halas în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

A fost sau nu Iasmina Halas agresată de iubit?

La scurt timp după despărțire, au apărut zvonuril precum Iasmina Halas ar fi fost agresată de iubit, lucru pe care l-a dezmințit în cadrul emisiunii „Showbiz Report”. Blondina a mărturisit că nu au existat nici măcar conflicte la nivel verbal, darămite la cel fizic.

”Nu, nu am fost (nr. agresată fizic). Nu s-a ajuns până acolo, nu s-a vorbit nici măcar urât în relația noastră”, a mai adăugat vedeta la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest